Korvgryta med svamp och timjan

Ikväll lagade jag en korvgryta med svamp, grädde och färsk timjan, tomater, dijonsenap och lite konjak. Till det åt jag ris och drack ett glas rött av min favoritlådvin, Ricasoli. Det blev riktigt gott om jag får säga det själv.

Jag gillar att laga mat även om det bara är till mig själv.

Annonser

5 thoughts on “Korvgryta med svamp och timjan

  1. Önskar att jag också gillade att laga mat, men det gör jag inte. Det blir ofta gott när jag väl tar mig i kragen – hur jag nu lyckas med en sådan inställning – men för mig är matlagning verkligen ett nödvändigt ont.

    Äta mat är jag däremot väldigt förtjust i … hehe … och det där låter supergott!

    Gilla

      • Gör gärna det! Något bra recept som tilltalar en människa som vill att matlagningen ska gå fort, men bli god … 🙂

        Jo, det är nog tvärt om hos oss. Dessvärre tycker jag min egen matlagning blir godare än makens, så jag har verkligen problem här … hehe

        Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s