I fredags kväll bjöd jag på en romantisk middag som jag berättade om här. Jag gjorde en av de enklaste och samtidigt en av de godaste förrätter som jag någonsin lagat.
Jag smörstekte Pilgrimsmusslor några minuter och hällde ca, 0,5 dl Ouzo över varje mussla i stekpannan. Sedan serverade jag dem på en bädd av japanskt sjögräs tillsammans med ett glas champagne med några blåbär i botten på glaset.
Det har jag aldrig ätit….
låter spännande och gott
Kram
GillaGilla
Hoppas du provar. Det är riktigt gott ! 🙂
Kram
GillaGilla
Låter jättegott!
GillaGillad av 1 person
Hur gott som helst tycker jag. Har köpt mera ouzo för att ha hemma. 🙂
GillaGillad av 1 person
Men vad du slösar på Ouzo! 😉
GillaGillad av 1 person
Ja, snart dags att köpa mera… 🙂
GillaGilla
Gärna på plats i Grekland! 🙂
GillaGilla
Haha..I wish! 🙂
GillaGillad av 1 person
Oj, vad gott! Jag älskar musslor.
GillaGillad av 1 person
Tack, det blev verkligen en bra kombination. 🙂
GillaGilla