Fenomenet Zlatan

Zlatan Ibrahimovic har ju blivit en av våra mest kända personligheter i Sverige. Internationellt kanske han är den mest kände svensken just nu. Men vad tycker vi om honom? Oavsett om man gillar fotboll eller inte så har nog de flesta ändå en åsikt eftersom han varit och fortfarande är så kontroversiell.

imgres

Ta det där med nationalsången till exempel. Är det ok att representera Sverige och inte vilja sjunga nationalsången eller spelar det ingen roll?

Gillar ni Zlatans kaxighet och tycker att han är en frisk fläkt som det behövs fler av eller ogillar ni hans stil?

 

Annonser

20 thoughts on “Fenomenet Zlatan

 1. Han har en riktigt stor personlighet och efter att ha läst boken så har jag en helt annan syn på honom än innan. Frågan är ju kanske om han verkligen inte kan nationalsången eller om det bara är något han säger för att få rubriker? 😉
  Trevlig kväll!

  Gilla

 2. Jag tycker att Zlatan är en fantastisk fotbollsspelar, en stor personlighet och en människa med ett stort och mycket varmt hjärta! Han har dessutom en härlig humor och bjuder på sig själv.

  Hade han varit född och uppvuxen i ett annat land hade han blivit älskad reservationslöst men den svenska avundsjukan kommer i bland fram tyvärr.

  Trevlig kväll!

  Liked by 2 people

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s