Grattis kära Sverige

Grattis på nationaldagen, kära Sverige!

Du är ett rikt land med underbart vacker natur och du har lyckats stå utanför krig i mer än 200 år. Det är en bedrift som många andra länder också skulle ha önskat.

imgres

Du har lyckats bygga upp ett relativt välstånd som är få andra förunnat, och de flesta av dina invånare tycker om dig, även om många ofta talar illa om dig när de besöker andra länder. Som alla andra länder förändras du hela tiden och dina invånare skapar det Sverige som de vill ha. Därför kan man kanske säga att du mår som du förtjänar, eller hur dina medborgare förtjänar, på gott och ont.

Hoppas du får en trevlig nationaldag och den uppskattning av medborgarna som du förtjänar.

Annonser

4 thoughts on “Grattis kära Sverige

  1. Hurra för Sverige och för svenskarna… även om det är ”dagen efter” nationaldagen! Trots att jag kan njuta och tycka väldigt mycket om många länder, så är det Sverige som är mig kärast, utan tvekan.

    Liked by 1 person

  2. Den svenska flaggan har all anledning att skämmas för sitt numera ryggradslösa folk. Rektorer runt om i Sverige förbjuder numera flagghissning på skolor. Anledning- hets mot folkgrupp. Ett svagt och ynkligt folk förtjänar att gå under insvept i den svenska flaggan.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s