Yes Bonde söker fru börjar

Det ska bli så spännande att kolla in de nya bönderna som en kontrast till hotell Paradiset. Särskilt spännande ska bli att se paradistjejen Paow hos bonden Pontus! Spännande ! 😊

Vad tycker ni ?

Annonser

20 thoughts on “Yes Bonde söker fru börjar

 1. Jag har slutat titta på tv, jag har inte tid med sånt längre. I princip, för ett program bara måste jag se! Bonde söker fru! 😄 Tycker att det är väldigt trevligt och leder ju rätt ofta till äkta kärlek också. Extra kul med bonde-livet eftersom jag är bonddotter också.

  Liked by 1 person

 2. Det klart jag gör. Helknäpp som jag är har jag sett alla säsonger och avsnitt. Jag älskar detta rätt oförargliga program och leker gärna med vilka val jag själv hade gjort. Först tänker jag bort yrkesbiten. 🙂 Jag hade inte drabbats av tunghäfta vid speeddaten. 🙂 Vad tufft det måste vara att PLÖJA igenom över tusen brev. Skulle du vilja vara med i ett liknande program? (om vi skippar bondebiten)

  Gilla

 3. Ibland ser jag.. kärleksrelationer är verkligen intressanta 🙂 Men något konstigt är det med så många på samma gång ..
  Har läst några inlägg bakåt, länge sedan sist.
  Jag läser att din relation är sig lik 😦 bryt upp får bli min kommentar till det! Tid för annat mer välmående utan så mycket grubbel lockar inte det dig ..nya vägar ?
  Hur somha det fint!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s