Åsikter om kärleksbloggen

Det skulle vara intressant att få lite feedback här på min nya blogg.

 • Hur uppfattar du bloggen rent allmänt?
 • Är innehållet bra, ok eller dåligt?
 • Hur uppfattar du mig?
 • Andra råd, tips eller funderingar?

Adressen är: borta

Annonser

32 thoughts on “Åsikter om kärleksbloggen

 1. Det är väldigt trevlig läsning och du är tydlig med vad du vill ha ut av den. Det är ett stort plus i en värld där spel verkar vara gängse norm. 😀
  Ett tips för att nå ut till fler är att skriva taggar/kategorier till inläggen så att de syns i google om någon använder något av de orden som sökord.

  Liked by 1 person

 2. Jag tänkte på en annan sak idag, speciellt efter att ha läst (och bloggat om) happygoluckiest kommentar – att du låter så himla allvarlig och korrekt i bloggen… men det kanske är en sån kvinna du letar efter? Som ordning och reda, lagom leende, lagom roligt, lite golf och fina middagar.
  Om jag skulle bli lockad av den typen av blogg hade jag velat se en man som står på huvud, som äter makaroner med ketchup, en man med ett glas champagne, en man som asgarva, en man som är med ungarna, en man i trashiga kläder, en uppklädd man, en man med lite självdistans på bilderna och – ett filmklipp så jag kan se kroppsspråk och höra dialekten .)

  Liked by 1 person

  • Haha… Tror inte du vill höra dialekten. 😂😂😂
   Men i övrigt håller jag helt med dig. Ska rätta till det för jag har såklart många sådana bilder också. Det är därför jag frågar. Har inte tänkt ut någon strategi och saknar masterplanering. Har bara improviserat fram det som är nu. Tänkte att vardagsinläggen ska bli mer åt det hållet.

   Jättebra kommentar ! 😊

   Liked by 1 person

 3. Så fick Arvid nytt namn, väldigt passande dessutom 😂 har samma som dig.
  Tycker det var en bra och talande sida. Skulle också lagt upp något liknande om jag var i den situationen ! Bra du engagerar dig och går in för det du gör och inte blir en av alla som slentrian dejtar men aldrig kommer loss. Du ger ett seriöst intryck och berättar vad o vem du är o vill.
  Lycka till nu 🍾

  Liked by 1 person

 4. Du verkar vara en jättefin person som ser bra ut!
  Har kikat in och läst ,-)
  Lycka Till
  KRAM Primrose ,-)
  Kvinnor som är intresserade tror jag vågar närma sig dig, då dom ser lite hur du är som person ,-)

  Liked by 1 person

 5. Har läst den. Jag gillade den. Det visar ju dessutom att du tänker utom ramarna. Gillar det pretentiösa, samtidigt som man visar självdistans. Jag levde mig in. Charmig och gör att jag känner mig trygg. Jag kan vara mig själv.
  Jag tycker att du öppnar dig på ett väldigt fint sätt. Respektfullt.
  kramis på dig

  Liked by 1 person

 6. Alla sätt är bra utom de dåliga, brukade min mormor säga. Vad jag själv tycker är viktigt är inte alltid vad man skriver utan hur man skriver det. Jag hittade själv mitt livs stora kärlek för några månader sen och han hade en ton i smsen han skickade som gjorde att det klickade på ett sätt det aldrig nånsin gjort förr. Ett bevis på att personkemi är det absolut viktigaste.
  Så istället för att skriva att du har humor eller är omtänksam; skriv istället och ge exempel på det: skriv skämtsamt om du vill visa din humor, skriv hur du tänker och reagerar kring olika saker om du vill visa din omtänksamhet osv. Så visar man sin personlighet i skrift på ett sätt som är kommunikativt på ett djupare plan.
  Ett tips är att skriva en presentation som du själv skulle vilja läsa hos en kvinna som skulle intressera dig.

  Liked by 1 person

 7. Jag tycker du är grymt modig. Bloggen är bra skriven och man blir nyfiken. Du kanske skulle ha med lite recensioner från kvinnor du haft förhållande med? Obs!! Det var ett skämt 😊

  Liked by 2 people

 8. Trevlig blogg, hur tänkte du få ut den så att kvinnor hittar dit?
  Jag tycker att det är en kreativ lösning som är mer intressant än kontaktsajter. Det ger en bättre uppfattning om dig som person.
  Du framstår som en man som tycker om det goda i livet 😉

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s