Kvinnor borde sluta ha sex

Om jag ska tolka den här artikeln rätt så borde alla kvinnor sluta ha sex, i alla fall med män.

Genom att ha sex med män så bekräftar kvinnan patriarkatet och mäns makt över kvinnan. Att ha sex med en man är en politisk handling som gör att kvinnor fortsätter att vara förtryckta av män.

”Kvinnor som har sex med män hatar andra kvinnor.”

Jag säger då det… feminister är ”roliga” och ibland väldigt märkliga.

 

Annonser

18 thoughts on “Kvinnor borde sluta ha sex

 1. Iddes faktiskt inte ens läsa artikeln, det räckte med det du skrev för att jag inte skulle ha begripit ett dyft… 🙂
  Vi har väl sex alla vi som vill, och är det inte det det handlar om? Att ha lust, och att båda har det, att inget sker med våld? Om jag känner lust och mannen gör det så lider väl ingen?
  Förtryck är ju sedan en helt annan sak.
  Intressant fråga – du har fått varierande svar 🙂

  Liked by 1 person

 2. Den här artikeln var nog det största strunt jag läst på länge … !!! Jisses !!!
  Dissekerande feminister betackar jag mig för. Att göra livet så här krångligt, med smalspåriga och inskränkta analyser beskrivna som fakta utan utrymme för andra åsikter (Inga gråskalor, inte ens svart eller vitt utan bara svart), det måste nog en fanatiker till det …
  Tur att du kan skratta åt det … Jag ler, men inuti blir jag mest förbannad!!!

  Liked by 1 person

 3. Feminism står för att män o kvinnor ska ha lika värde, lika villkor osv.. Det är feminism för mig… Det är lätt att leta upp extrema exempel på vad en feminst säger och dra alla över en kam… Lika lön för likvärdigt arbete. Varför ska kvinnodominerade yrken betalas sämre än mansdominerade osv…

  Liked by 6 people

 4. Jag är feminist så jag håller med 🙂 Nej, det gör jag såklart inte, det var ett skämt. På skribentens blogg står det i presentationen att hon är långtidssjukskriven för psykisk ohälsa, det borde väl vara förklaring nog till hennes hatiska svammel.
  Hursomhelst så förstår jag att du gärna vill demonstrera hur vrickade vi femininister är eftersom du anser att feminism är onödig och egentligen bara handlar om ”manshat”.
  Jag vill en gång för alla tala om vad de alla flesta feminister anser att feminism står för. Min särbo, min dotter, min dotters pojkvän, mina väninnor, min mamma, mina manliga kollegor och jag själv, när vi pratar om feminism så menar vi helt enkelt att kvinnor i hela världen är förtryckta sexuellt, politiskt och kulturellt. Några snabba exempel är att täckande klädsel är obligatorisk i Irak och att den som inte täcker sig ordentligt riskerar fängelse eller att få syra kastad i ansiktet.
  Kvinnlig könsstympning och hederskulturen som finns i alltför många länder. Här i Sverige där Sara Larsson får dagliga dödshot och hot om att hon borde våldtas till döds osv
  Vi som är feminister erkänner att allt detta är ett problem och att man vill förändra dessa strukturer. Det är hela innebörden av feminism för den stora massan feminister. Sen finns det ju extrema grupper som de som är feminsthatare gärna vill bunta ihop oss med. Det är ingenting som behöver göras, bättre att stå upp för att man helt enkelt inte är feminst och att man anser att kvinnoförtrycket jorden över inte är något man anser som ett problem istället.
  De som säger att de inte är feminister är sådeles såna som anser att dessa saker inte är några problem och att de inte behöver förändras. Du bland annat alltså 🙂 Punkt slut!

  Liked by 4 people

  • Menar du att alla som inte vill kalla sig för feminist är för kvinnoförtryck ???

   Nej, så tror jag inte att du egentligen tycker. Det finns många, mig inkluderad, som ser sig själva som humanister och som är mot allt förtryck och för jämställdhet på alla vis utan att vi för den skull kallar oss feminister.

   Gilla

   • Om du erkänner att kvinnor förtrycks och om du anser att det är fel och vill se en förändring, då är du per definition en feminist vad du än säger. Går du omkring och säger att du inte är feminist då är du per definition inte emot att kvinnor förtrycks. Det här är inte vad jag tycker utan helt enkelt så det är. På samma sätt som du tex skulle kunna vara emot dödstraff, förespråka människors lika värde osv men säga att du verkligen inte är humanist. Du gör dig bara löjlig genom att resonera som du gör. Om du nu anser och erkänner att kvinnoförtryck existerar och att det är ett problem, varför vägrar du att kalla dig för feminist? Vad är ditt problem?

    Gilla

    • Intressant hur du väljer att agitera mot MIG istället för mot FEMINISTEN som skrivit artikeln. Tycker det säger en hel del.

     Jag är för lika lön och andra villkor för alla människor precis som de flesta andra i vårt land. 😀

     När det kommer till ”förtryck” av alla människor oavsett kön, ålder, religion, sexuell läggning och politisk uppfattning så är jag självklart emot det också. 😀

     Mitt ”problem” är alla de manshatande feminister, som tycker som kvinnan i artikeln jag skrev detta inlägg om.

     Gilla

     • Det som står i artikeln är ingen allmängiltig feministisk åsikt, den har ingenting med feminism att göra. Feminism handlar om, som jag skrev tidigare, att kvinnor världen över är förtryckta på olika sätt. Av män. Män styr världen med krig, religion. Män är terrorister, män mördar och män våldtar. Nästan alla problem i hela världen handlar om detta. Du återkommer ständigt till att du är mot förtryck av alla människor oavsett kön. Men du vägrar erkänna att det är övervägande män som förtrycker kvinnor (och andra män) Det är inte manshat, det är att vara klarsynt. Alla feminister jag känner, läser om och hör talas om (många är även män själva) ingen av dem hatar män som du försöker påstå.
      Hur många feminister känner du som hatar män? Hur många feminsister känner du alls?
      Hur kan du ens dra paralleller med vad en till synes psykiskt sjuk människa skriver med att alla feminster tycker så?
      Varför hatar du kvinnor?

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s