Glad Påsk

Det har gått en tid sedan jag skrev senast. Det beror inte på brist av saker att berätta utan snarare på brist på lust. Så är det ibland.

Noterar att mitt inlägg om behovet av lika många poliser som andra europeiska länder för några veckor sedan har hörsammats av de flesta politiska partiet, sedan de tragiska händelserna förra veckan. Funderar på om de bloggare som inte såg behovet då har ändrat sig nu.

Kan också konstatera att distansförhållande är svårt, men det visste jag ju sedan tidigare. Nu kommer ändå Aruba-tjejen om några veckor och det känns bra.

Har också hunnit besöka hemstaden och mamma. 60 timmars samvaro utan större konflikter kändes bra. Dessutom var det varmt och skönt där. Längtar efter våren och värmen.

Önskar alla tappra som tittar in här en riktigt Glad Påsk!

6 tankar om “Glad Påsk

  1. Glad Påsk!

    Det är fortfarande viktigast med rätt utbildning och en fungerande arbetsledning. Internationella insatsstyrkan fungerar alldeles utmärkt. Men när det gäller problemen i förorten saknas tyvärr kompetensen, något som vi som bor här ser alltför ofta. Det är en åsikt jag delar med många poliser, både dem jag pratat med och de som skrivit egna, många gånger väldigt kritiska, inlägg.

    Gilla

Lämna en kommentar