Näst sista inlägget

Det var länge sedan jag skrev här och det har sina förklaringar.

Mycket har hänt, precis som det gör i livet, och varken tiden eller inspirationen har räckt till. Först trodde jag att den skulle återvända men jag inser nu att det inte blir så. Skriver därför mitt näst sista inlägg för att berätta lite om vad som har hänt de senaste månaderna. Kanske är det några som är nyfikna.

Jag har varit tillsammans med Aruba-tjejen i drygt ett år nu och vi gifte oss i maj. Det har varit underbart på många vis men också påfrestande eftersom vi träffas så sällan. Enligt Migrationsverkets tidsplaner beräknas beslut om hennes uppehållstillstånd komma någon gång mellan juni och december 2018. Så fram tills dess får vi nöja oss med att resa till varandra kortare perioder och prata via mobiler och datorer.

Jobbmässigt har det varit den tuffaste perioden för mig på år och dar. De senaste två månaderna har jag jobbat i en mycket stressig miljö sju dagar i veckan, utan någon riktig ledighet. Ser därför just nu fram emot de tio dagars kompledigt som jag ska ta ut med start nästa vecka. Semestern får vänta tills i september.

Det sista inlägget jag skriver kommer att handla om framtiden och vart jag är på väg… 🙂

Önskar att ni alla har en underbar sommar!

13 tankar om “Näst sista inlägget

  1. Du gjorde dig påmind hos mig, därför kommer jag hit och läser in mig lite på vad som hänt.
    Som du själv nämner så har nog den låga aktiviteten från dig gjort att jag tappat lite av det som hänt här. Jag har ju själv inte varit överambitiös när det gäller min egen blogg, så det är väl så det blir.
    Men du ska veta att den tid då vi var mer frekventa bloggvänner hos varandra betydde mycket, och säger med vemod farväl till den blogg du hade.
    Nu ska jag även läsa ditt sista inlägg!

    Gilla

  2. Grattis till er båda och till giftermålet. Visst är det tokigt att det ska vara så mycket pappersexercis som det är. När sonen och sambon hade allt klart rasade relationen så kanske hade påfrestningarna och osäkerheten varit för stor… Jag hoppas att det ska gå bra för er och att väntan blir kortare.

    Ha det gott!

    Gillad av 1 person

  3. Har inte besökt din blogg på flera månader och här har det hänt en massa minsann. Vi får väl hoppas det går bra för er båda och Grattis och lycka till i framtiden. Skriver nu då det kanske blir min sista kommentar här.

    Kram.

    Gillad av 1 person

  4. Grattis till er båda!
    Men att behöva vänta SÅ länge på att få bo tillsammans det är inte klokt!
    Så härligt att höra att du hittat kvinnan i ditt liv ,-)
    Inte bra med all stress på jobbet .
    Så önskar dig en skön ledighet!
    Kul att du skriver och berättar om hur det går för dig.
    Lycka Till nu med allt!
    Varm Kram från mig Primrose ,-)

    Gillad av 1 person

  5. Gillar inte att du slutar blogga… men har respekt för ditt beslut.
    Att jobba sådär mycket sliter också på en … vet jag som är företagare sedan ett år tillbaka.
    För mig också semester i början av september.
    Önskar dig / er alla lycka ❤ Kanske du återkommer med en ny blogg 🙂

    Gillad av 1 person

  6. Önskar dig en bra sommar, trots mycket jobb. Sommaren är ju inte precis min tid heller, det är då vi är som mest överbelastade. Men det kommer andra tider… September är nog en bra semestermånad, så även för mig detta år.
    Gissar att du ska tillbringa din semester i din frus hemland? För mig blir det Asien. Igen.
    Lycka till! Med livet och framtiden.

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar