Husse är bortrest

Husse och Matte är bortresta en vecka och jag är på semester hos världens mysigaste hundpassare. Bäst av allt är att jag får sova i hennes säng!

Annonser

Det gäller att passa på

Det gäller att passa på när det blir tillfälle.

IMG_0178.jpgTidigare brukade Husse alltid släppa ut mig från huset så att jag kunde leka för mig själv på tomten en stund. Nu går inte det längre, säger han. Jag håller inte med honom! Jag borde inte bli bestraffad bara för att jag ett par gånger sprungit iväg från tomten för att hälsa på trevliga människor som gått förbi på gatan.

IMG_0171.jpgNu får jag alltså bara gå ut när jag är kopplad. Idag passade det Husse att gå en sväng i skogen, så det gäller att passa på och vara tacksam för det lilla.

Vi bygger om naturen

Jag får inte vara ute och leka själv, säger Husse.

IMG_5595.jpgSå jag får bara vara inomhus för tillfället.

IMG_5609.jpgDet beror på att Husse bygger om naturen. Vet inte riktigt vad som är poängen med att ta bort en massa fina stenar och träd, men Husse säger att han ska göra en stor gräsmatta runt hela huset. Jag kan inte vänta tills det är färdigt så jag kan gå ut själv igen!

Jag älskar golf

Jag ska bli en golf-hund, säger Husse.

IMG_5582.jpgDet blir jag gärna för jag älskar att vara på golfbanan. Stora vidder och ändlösa gräsmattor i alla riktningar. Finns det något vackrare? Golfare är också väldigt trevliga människor. De stannar ofta när de får syn på mig och klappar mig en stund.