Kul grej för 13 kronor

Sleepcycle

Sleepcycle är en riktigt bra och spännande app för bara 13 kronor. Har använt den nu i drygt 2 månader och fått veta allt om min sömnkavlitet och min morgonpuls. Den hjälper mig dessutom att vakna på morgonen när jag sover som lättast, vilket gör ett behagligare uppvaknande.

Annonser

8 tankar om “Kul grej för 13 kronor

 1. Jag har installerat den åt min son. Man kan tydligt se ett mönster att han sover sämre när han ska till skolan men sover bra när han ska vara ledig. Så stress och oro påverkar sömnen.

  Liked by 1 person

 2. Jag har en Iphone vilket jag tror är nödvändigt för denna app, men jag är inte helt säker. Man ställer in appen enligt instruktioner och sedan lägger man den i sängen. Appen mäter sedan vibrationerna och ljudet och detta fungerar sedan för att mäta sömnkvaliteten. Vet inte om jag skulle ha trott på det om jag inte provat själv och sett att det verkligen fungerar. Magi? Kanske! Men det fungar. Dessutom tar den pulsen på mig när jag vaknar genom kameralinsen i telefonen. För mig är det helt suveränt. 🙂

  Gilla

  • Det där låter som rena trolleriet! Men hur 17 kan den ta pulsen genom kameralinsen?
   Det finns så många fantastiska appar till telefonerna, eller vad man ska kalla de här tingestarna som även går att ringa på (även om det är det minsta man gör med dem)
   Innan jag gick från jobbet idag så laddade jag hem en stegräknare. Den fungerade suveränt … 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s